Afaceri de la zero. Un pilot şi un paraşutist organizează zboruri cu paraşuta, cu balonul sau cu avionul în zona Sibiului şi vor să mai investească 150.000 de euro în dezvoltare

Articol publicat de Ziarul Finaciar
Autor: Alina-Elena Vasiliu
Benzoi are deja programări pentru lunile următoare şi vouchere achiziţionate în perioada de iarnă.
Andreea Zoica şi Benjamin Breit au pus în 2017 bazele proiectului Benzoi, o organi­zaţie privată de paraşutism din zona Sibiului, care pro­movează activităţile aeronautice ca sport de masă. Ei organizează salturi în tandem, zboruri cu balonul sau cu avionul, iar în 2019, primul an de funcţionare propriu-zisă a businessului, au avut o cifră de afaceri de 27.000 de euro.
„Primele investiţii au fost între 10.000 şi 20.000 de euro, doar pentru etapele de tes­tări, pre­gătiri şi studii iniţiale, pentru a putea înţe­le­ge mai bine piaţa (din România – n. red.), pen­tru că noi aveam experienţă mai mare în străi­nă­tate. Eu am călătorit patru ani prin Europa, la cele mai mari locaţii în care se sare cu para­şuta. Unele dintre cele mai mari sunt în Ger­ma­nia, unde această activitate a de­venit o ade­vărată industrie“, a povestit Andreea Zoica la emisiunea online ZF Afaceri de la zero.

La începutul anului 2019, cei doi antreprenori au atras o investiţie de...

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous reading
Benzoi is supporting the European Skydiving Symposium
Next reading
Scrisoare catre Mos Craciun