Siguranta ta este prioritatea noastra numarul 1

Desi parasutismul intra in categoria sporturilor extreme, salturile cu parasuta au un grad de siguranta foarte ridicat. Statisticile ne arata ca este mult mai sigur decat circulatia pe sosele.

Parasutele de tandem sunt special construite pentru a sustine 2 persoane si implicit, o greutate mai mare. Fiecare parasuta este prevazuta cu un dispozitiv special de ultima generatie (AAD – Automatic Activation Device) ce activeaza automat deschiderea parasutei de rezerva, in cazul unui incident nedorit in care instructorul de tandem nu poate deschide parasuta principala.

Intretinerea parasutelor o facem numai la cele mai ridicate standarde ale Asociatiei de Parasutism din Germania (DFV), ale Parachute Industry Association din SUA si potrivit cerintelor producatorilor. Nu acceptam improvizatii!

 

Toti instructorii de tandem colaboratori au o experienta foarte ridicata, inclusiv in piata internationala. Pe langa licentele nationale detinute, ei sunt licentiati si la standarde si cerinte internationale potrivit asociatiilor DFV si USPA.

 

Pentru salturile cu parasuta utilizam avione de tip Cessna 172 (capacitate 3 locuri) si Cessna 182 (4 locuri). Ele sunt in conditii tehnice bune, intretinute la standarde europene si nationale de catre partenerii nostri si au certificarile necesare pentru lansari cu parasuta.

 

Safety first nu este doar o zicala, pentru noi este motto-ul dupa care ne ghidam intreaga activitate.