Zboruri Introductive, Recreaționale și Private în Inima Naturii Transilvănene

La Clubul nostru, facem din visul tău de a zbura o realitate. Suntem o echipă pasionată de zbor, dedicată să ofere experiențe unice într-una dintre cele mai frumoase regiuni ale României - sudul Transilvaniei, la poalele Munților Carpați.

Experiențele de Zbor

 Zboruri Introductive: Experimentează emoția primului zbor într-un mediu sigur și confortabil, alături de pilotii noștri experimentați. Descoperă lumea aviației, magia zborului și simte libertatea de a zbura deasupra peisajelor fascinante ale Transilvaniei.

 Zboruri Recreationale si Circuite Turistice: Pentru cei care doresc să exploreze frumusețea naturii din perspectiva aerului, oferim zboruri recreaționale deasupra regiunii noastre pitorești. Lasă-te răsfățat de priveliștea incredibilă a Carpaților și a împrejurimilor în timp ce te bucuri de o experiență de zbor relaxantă și memorabilă. Viziteaza atractiile pe care ti le doresti sau chiar creaza surprize memorabile celor dragi tie.

 Zboruri Private si Corporative: Pentru momente speciale sau pentru a experimenta zborul într-un mod personalizat, oferim zboruri private, unde poți alege destinația și itinerariul. Fie că este vorba despre o escapadă romantică, o aventură cu prietenii sau o urgenta, suntem aici să facem fiecare moment special și memorabil.

Parteneriate de încredere

În efortul nostru de a-ți oferi o gamă largă de servicii de zbor, lucrăm și alți cu parteneri de încredere din țară. Astfel, putem să îți oferim și mai multe opțiuni și să te ajutăm să îți îndeplinești visele de zbor.

Zburam cu Aeronave Mici

In cadrul Clubului utilizam preponderent una dintre cele mai elegante si confortabile aeronave, Socata TB10.

O frumoasă aeronavă cu 4 locuri (pilot + maxim 3 pasageri).

Prin parteneri mai zburam cu Cessna 172 si 182.

 

Informatii privind legalitatea:

Conceptul 'cost shared flight' este un zbor complet legal conform Regulamentului European (UE) nr. 965/2012, unde pilotii privati
au voie sa împarta zborurile si costurile cu avionul si cu alti pasageri. Acestora li se permite sa faca publicitate acestor zboruri, dar li se interzice sa faca vreun profit. Scopul acestui concept este de a permite publicului larg sa participe la activitati sportive aeriene, fara a fi nevoie sa faca un antrenament de zbor. Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

In parteneriat cu alti operatori si diferite tipuri de aeronave pot fi derulate inclusiv zboruri comerciale.