Către: Aerodromurile și organizațiile cu profil aeronautic din România (public și privat)
În atenția: Comunităților de piloți și parașutiști ce activează individual sau în organizația dvs.

[Eveniment amanat din 1-2 Iunie pentru 22-23 Iunie, datorita conditiilor meteorologice]

 

INVITAȚIE

 

Avem plăcerea de a va invita la evenimentul FlyIN Măgura în perioada 1-2 Iunie 2019 la Aerodromul Măgura din Cisnădie, cu ocazia Zilei Copilului.

Evenimentul își propune promovarea activităților aeronautice în România și dezvoltarea relațiilor dintre comunitățile de zburători din țară (indiferent dacă sunt din mediul public sau privat).

 

Cu această ocazie ne-am dori să ne cunoaștem mai bine, să explorăm și să inițiem proiecte viitoare împreună și să oferim tuturor vizitatorilor, mici și mari, momente memorabile care să le trezească pasiunea de a zbura.

Ne dorim ca toți participanții prezenți cu aeronave să se implice cel puțin cu prezentarea aeronavei proprii și oferirea de detalii legate de zbor în rândul copiilor și însoțitorilor lor, pe parcursul celor 2 zile (sau pe perioada șederii la aerodrom dacă este mai scurtă).

În plus, dorim să punem la dispoziția participanților și posibilitatea de a efectua zboruri de inițiere și agrement, motiv pentru care dacă sunteți eligibili să vă prezentați oferta ne puteți comunica și o vom include în sistemul de rezervări, fiind pusă la dispoziția participanților în cel mai scurt timp.

 

La eveniment pot participa atât aeronave individuale cât și organizațiile care doresc să se prezinte cu mai multe aeronave sau activități și ca o comunitate sau grupare locală/regională.
Participarea la eveniment este gratuită însă în cazul ofertelor comerciale și promovare directă cu stand se discută separat comisionul de tranzacționare.

Astfel, pentru includerea dvs. în programul evenimentului vă rugăm să ne confirmați participarea împreună cu detalii despre aeronavele participante, echipajele implicate și, dacă este cazul, despre activitățile pe care le aveți în vedere. Orientativ, anexăm un model de formular pe care să ni-l returnați completat.

 

Note și atenționări:

– Prin termenul aeronavă ne referim la orice aeronavă sau aparat de zbor indiferent dacă este un avion de mici sau mari dimensiuni, aparate de zbor ultraușoare sau parașute.

– Atenție! Aeronavele trebuie să respecte regulile și cerințele legislative aferente categoriei din care fac parte.

– Atenție! Vă rugăm să considerați condițiile și specificațiile tehnice de aerodrom. Nu toate categoriile de aeronave pot ateriza/decola aici. Informațiile necesare se regăsesc în AIP România.

 

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați la tel:

0726 710780 (Andreea) pentru aspecte organizatorice și program zbor,

0723 554 792 (Dan) pentru detalii de aerodrom și condiții zbor

sau prin email la info@benzoi.ro.

 

Puteți urmări evenimentul direct pe Facebook.

 

Cu prietenie,

Andreea Zoica  – Președinte Asociația Club Sportiv Benzoi – www.benzoi.ro

Geoffroy Devleminck (Geo) – Administrator Aerodromul Măgura, Cisnădie

 

Returnează-ne Formularul completat:  Formular de participare la Evenimentul FlyIN Măgura din 1-2 Iunie 2019, pe Aerodromul Măgura – Cisnădie, Sibiu

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous reading
Scrisoare catre Mos Craciun
Next reading
Intregim echipa cu un pasionat de marketing