Voucher Cadou

Vrei sa iti faci un cadou deosebit sau sa surprinzi pe cineva special caruia sa ii oferi un cadou pe care sa si-l aminteasca pentru totdeauna? Ofera(ti) o experienta memorabila – saltul in tandem cu parasuta de la 3000 metri, 40 secunde de adrenalina pura in cadere libera la 200 km/h si 5 minute de zbor lin cu parasuta. Poate fi surpriza perfecta pentru cei apropiati, colegi sau angajati. Chiar si pentru tine. Vei ramane fara cuvinte! Inainte de a cumpara, asigura-te ca cel ce urmeaza sa participe la salt indeplineste cerintele pentru salt


Cumpara direct cu cardul folosind unul din butoanele de mai jos (sau trimite-ne un mesaj si te vom contacta noi). Dupa efectuarea platii in mod automat vom primi datele tale de contact (deci, te rugam sa le completezi corect). Te vom contacta pentru personalizarea voucherului daca e cazul (cu numele persoanei beneficiare) apoi il vom transmite direct pe email. 

Vauchere standard: 

voucher SALT TANDEM  – 950 RON   voucher SALT TANDEM + VIDEO – 1250 RON  

voucher SALT TANDEM + VIDEO + FOTO – 1350 RON


  TERMENI si CONDITII (extras):

  1. Voucherul este valabil in 2019, de regula in perioada Aprilie-Octombrie, in functie de formarea grupurilor minime si conditiile meteo.
  2. Pentru utilizarea voucherului este necesara rezervarea in avans. Rezervarea se poate face direct pe wesite prin formularul online, la tel. 0726710780 sau pe email: info@benzoi.ro.
  3. In cazul in care saltul nu se poate executa din cauza conditiilor meteo sau din orice alte cauze care tin de BENZOI, saltul se va reprograma pentru o alta data. Daca aceasta nu este posibil, iti returnam banii. 
  4. In cazul neprezentarii la salt in ziua si la ora programate, rezervarea se pierde iar voucherul va fi anulat.
  5. In cazul neutilizarii voucherului, contravaloarea acestuia nu va fi returnata.

Te rugam citeste integral termenii si conditiile noastre.

 

 

Comments are closed