SIGURANTA

Safety first nu este doar o zicala, pentru noi este motto-ul dupa care ne ghidam intreaga activitate.

Salturile cu parasuta in tandem si parasutismul in general au un grad de siguranta foarte ridicat. Nu o spunem noi ci statisticile.

Pe langa faptul ca lucram numai cu instructori de tandem experimentati, utilizam si cel mai modern echipament de pe piata europeana/internationala.

Intretinerea tuturor echipamentelor o facem numai la cele mai ridicate standarde ale Asociatiei de Parasutism din Germania (DFV), Asociatiei de Parasutism din Statele Unite (USPA) si potrivit cerintelor producatorilor. Nu facem/acceptam improvizatii!

Parasutele de tandem sunt special construite pentru a sustine 2 persoane si implicit, o greutate mai mare. Fiecare parasuta este prevazuta cu un dispozitiv special de ultima generatie (AAD – Automatic Activation Device) ce activeaza automat deschiderea parasutei de rezerva, in cazul unui incident nedorit in care instructorul de tandem nu poate deschide parasuta principala.

Pentru salturile cu parasuta utilizam un avion Cessna 172 (capacitate 3 locuri) si unul Cessna 182 (4 locuri). Ele sunt in conditii tehnice foarte bune, intretinute la standarde europene si nationale de catre partenerii nostri si au certificarile necesare pentru lansari cu parasuta.

Toti instructorii de tandem cu care lucram au o experienta foarte ridicata, inclusiv in piata internationala. Pe langa licentele nationale detinute, ei sunt licentiati si la standarde si cerinte internationale potrivit asociatiilor DFV si USPA.
Daca pasagerii doresc acoperire suplimentara recomandam asigurari individuale (de viata, accidente), contra cost.

Siguranta ta este prioritatea noastra numarul 1!

Comments are closed