Intrebarile voastre


Despre rezervare

Despre saltul in tandem si cerintele pentru salt

 

 


Despre rezervare

Cum fac o rezervare?
Foarte simplu. Completezi formularul de inscriere, platesti cel putin un avans si ai deja locul confirmat in avion. Apoi noi te vom contacta pentru detalii.

Vreau sa ofer un cadou. Ce trebuie sa fac?
Foarte simplu. Cumperi un voucher cadou cu un singur click.
Noi iti vom transmite voucherul online. Persoana care a primit voucherul isi poate rezerva saltul ulterior utilizand formularul de inscriere, selectand ca mod de plata “voucherul” sau ne poate suna la 0726710780.

Ce se intampla daca nu ma prezint in ziua si ora planificata pentru salt?
Nu-ti fa griji, iti poti reprograma saltul pentru o alta data disponibila. Singura rugaminte e sa ne anunti cu cel putin 48 de ore (2 zile) inainte.
In cazul neprezentarii la salt si a unei notificari in prealabil, vei pierde locul in avion si suma achitata.

Ce se intampla daca sunt deja in avion si nu mai vreau sa sar?
Noi iti vom fi alaturi sa te incurajam! De asta esti aici! Saltul este pentru curajosi!
In cazul neefectuarii saltului, in cuantumul sumei achiate, vei ramane cu o experienta placuta de zbor cu avionul si te poti bucura de o frumoasa panorama a imprejurimilor Sibiului.
Iti vom returna doar contravalorea filmarii/fotografiilor daca ai optat pentru acestea.

 

 


Despre saltul in tandem si cerintele pentru salt

Cat va dura primul meu salt in tandem?
Vei avea nevoie de 1 ore pentru inregistrare, pregatire si efectuare salt, insa recomandam sa iti planifici cel putin 2-3 ore pe care sa le petreci cu noi in caz de vreme proasta sau alte restrictii / neprevazute.

Este vreo limita de greutate?
Da, greutatea maxima este 90 kg deoarece echipamentele utilizate sunt fabricate, testate si certificate de producator pentru o greutate maxima. Din punct de vedere al producatorului de echipamente, este prevazuta si o limita asupra inaltimii de 140 cm. Este necesar ca pasagerul sa poata fi asigurat corespunzator in hamul cu care acesta va fi conectat de instructor. La care se adauga o buna stare de sanatate. Vezi cerintele pentru salt.

Minorii pot sari cu parasuta?
DA, daca au 14 ani impliniti. Desi in alte tari europene nu exista o limita de varsta pentru pasagerul de tandem, legislatia romaneasca prevede aceasta limitare pentru tineri. Minorii au nevoie de consimtamantul tutorilor legali si prezenta acestora in ziua saltului. Vezi cerintele pentru salt.

Exista vreo limita de varsta maxima pentru adulti?
NU, orice adult cu o stare buna de sanatate poate efectua salturi cu parasuta. Legislatia romaneasca prevede totusi necesitatea unei adeverinte medicale de la doctor pentru persoanele peste 60 de ani. Aceasta adeverinta trebuie adusa in ziua saltului. Vezi cerintele pentru salt.

Cu ce sa ma imbrac?
Haine confortabile (nu din cele mai bune, le poti murdari la aterizare) si incaltaminte sport (rugam, nu bocanci sau sandale, tocuri). Costumul de salt si casca sunt optionale pasagerilor de tandem deci, poti sari direct cu hainele tale si fara casca pentru unicitate si pentru a fi mai cool in fata camerei de filmat. Ochelarii de salt sunt necesari si ii vei primi de la noi.

Imi pot aduce / utiliza propria mea camera de filmat pe timpul saltului?
Legislatia romaneasca dar si cerintele de siguranta internationale in parasutism interzic explicit utilizarea camerelor de filmat sau alte dispozitive parasutistilor sub 200 de salturi. Camerele de filmat creeaza un pericol in timpul caderii libere, mai ales in timpul deschiderii parasutelor si reprezinta un pericol pentru utilizatorii neexperimentati in cadere libera. O persoana care sare pentru prima cu siguranta nu va putea utiliza dispozitive de filamare.
Personalul nostru video este bine instruit in utilizarea echipamentului video in timpul saltului.

 

 


 

Comments are closed