Despre noi

BENZOI este o noua initiativa in Romania, initiativa noastra – Andreea si Ben. Suntem doi iubitori ai aviatiei, fiecare in felul sau. Andreea ca parasutist, Ben ca pilot :).

Dupa cei 20 de ani de experienta in piata de parasutism si aviatie ne-am propus sa o impartasim cu voi. Va invitam sa experimentati frumusetea lumii noastre. Hai cu noi intr-o incredibila aventura aeriana. Noi va scoatem din rutina zilnica si va faceti sa zambiti oferindu-va o experienta unica ce va poate inspira.

Lucram numai in baza celor mai ridicate cerinte si standarde (respectand regulamentele din Romania, Germania si USA). Utilizam cele mai moderne echipamente din Europa iar membrii echipei noastre sunt dintre cei mai buni specialisti in domeniu.

 

Afla cine suntem:


img_0390Andreea 

Manager  
Parachute Technician & Packer
Camera flyer 

 

Nascuta in Romania a inceput parasutismul la varsta de 15 ani. A studiat Consultanta in Administrarea Afacerilor in Bucuresti unde a lucrat 9 ani in domeniu, a dezvoltat si administrat o firma cu activitati recreative. In 2014 Andreea a inceput sa calatoreasca in toata Europa, cu motocicleta ei si a lucrat ca plior de parasute, autoeducandu-se in domeniul parasutismului si devenind tehnician pentru parasute. De asemenea, ea a lucrat si in industria grea specifica dropzone-urilor din Germania, reusind sa inteleaga complexitatea domeniului de parasutism si a pietei. Acum ea s-a intors in Romania si isi aduce experienta in tara pe care o iubeste.


img_5069Ben

Manager
Pilot
Aircraft Mechanic

 

Nascut in Germania, Ben a descoperit pasiunea pentru aviatie cand a inceput sa zboare cu planoarele, la varsta de 14 ani. Dupa o excursie de 4 ani ca specialist IT, el a devenit mecanic de aeronave si totodata face zboruri de verificare pentru intretinere, descoperind astfel ca zborul profesionist este “cireasa de pe tort”. In 2009 a devenit pilot profesionist si are acum aproape 3000 ore de zbor, de la planoare la avioane cu piston si turbina dar si jet-uri.  Are in prezent peste 1000 ore de zbor ca pilot lansari parasutisti din avioane tip Cessna Caravan.

 

 

Comments are closed